Curaj. Energie. Inspiratie.

Ei bine, iata-ma in fata unui document word incercand sa colorez randuri. Un pic greu. Un pic obosita. Si indiferenta fata de tendinta generala a acestei luni: un nou inceput, obiective, resetare si reinventare.

Se pare ca proiectia mea asupra timpului nu mai este fragmentata in zile sau luni. E zi sau e noapte. Ce zi, ce luna, a mai trecut un an? Nu mai conteaza. Nu mai stiu sigur daca a contat vreodata, insa anul asta mi-am propus 3 coordonate in sistemul meu de referinta: curaj, energie si inspiratie. Atat. Fara liste cu ce carti vreau sa citesc, fara liste cu ce locuri vreau sa vad, fara clasicul bilant cu ce am realizat anul trecut. Pur si simplu, continui ce am inceput, doar mai curajoasa, mai energica si mai inspirata ca pana acum.

Cum am ales cele 3 coordonate? Scriind articolul de sfarsit de an pentru Blogunteer. Ma gandeam ce urari sa le fac cititorilor pentru 2011. Si exact cum am ales titlul blogului, am scris primele 3 cuvinte care mi-au venit in minte. Cert este ca ele ma definesc in momentul de fata. Insa cel mai important reprezinta exact ce am nevoie.

Fie ca fac o strategie de motivare pentru YoungInitiative, planific articole pentru Blogunteer sau savurez provocarile de la job, stiu ca tot ce imi trebuie pentru maine este curaj dimineata, energie pe timpul zilei si multa inspiratie seara. Sau poate invers. Sincer ma bucur doar sa stiu ca am reusit.

Am reusit sa fac tot ce imi place. Nu credeam ca pot sa ma mai bucur cu colegele de ultimele randuri din sala la un curs cu slide-uri morocanoase, sa savurez un ceai in Greentea la o sedinta pe HR pentru AYI, sa coordonez un blog cu si despre voluntari si sa ma bucur si de oportunitatea de a vedea full-time cum creste pe fiecare zi un business.

Ianuarie. 2011. Nu am nicio lista si nici nu voi mai face prea curand una. Sunt doar eu, prezentul si ceea ce iubesc sa fac.

Advertisements

About Eugenia Dabu

Greu de definit un caracter contradictoriu...cu atat mai mult cand este al tau. Uneori ma vad ca o imbinare fericita de atitudine copilaroasa si matura in acelasi timp, un amestec ciudat de ingenuitate, luciditate, bucurie, nostalgie.... Copil sau femeie, inca nu m-am decis, mai astept, pana atunci tot ce stie e ca : "Murim cand incetam sa fim copii." C. Brancusi View all posts by Eugenia Dabu

One response to “Curaj. Energie. Inspiratie.

  • Corina Anghel

    “Sunt doar eu, prezentul si ceea ce iubesc sa fac. ” Si ce mai faci? 🙂
    Am intrat pe blogul tau…de pe al meu (cu ocazia asta mi-am dat seama ca inca ma ai cu adresa veche in blogroll) si eram nerabdatoare sa mai citesc ce ai mai scris…Si pe blogul tau, nu doar pe al Blogunteer. 😀

    Cred ca ar fi interesant pentru multi viitori recrutori sa auda povestile tale!:p

    Te imbratisez!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: